Για το εστιατόριο Γαλήνη

Παραθαλάσσιο εστιατόριο Γαλήνη

Το εστιατόριο Γαλήνη είναι μια οικογενειακή επιχειρήση με θέα προς την θάλασσα και το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Μήλου. Χρησιμοποιούμε ντόπια προϊόντα* ή προϊόντα δικής μας παραγωγής*, ώστε να προσφέρουμε νόστιμα παραδοσιακά πιάτα και κάποια σπάνια εδέσματα γι'αυτούς που επιθυμούν να εξερευνήσουν την Ελληνική κουζίνα ακόμη περισσότερο.

Κοντά στο εστιατόριο υπάρχουν 2 πολύ όμορφες παραλίες. Η Αγ. Ειρήνη και η Αλογόμαντρα. Μπορείτε να κανονίσετε το μπάνιο σας και κατόπιν να επισκεφθείτε το εστιατόριο μας για το γεύμα σας. Διαθέτουμε καφέ και μικρές απολαύσεις για να πάρετε μαζί σας στην παραλία. Ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα θα σας περιμένει εδώ.

40

κυρίως πιάτα

130

άτ. χωρητικότητα

40

καθημερινοί πελάτες

Δείτε το μενού

Η ιστορία μας

1996
Άννα και Δημήτρης Βλάχος
Ιδέα

Η κα. Άννα, η ιδιοκτήτης, συνήθιζε να μαγειρεύει για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου της και εκείνοι ήταν που την ενθάρρυναν να ανοίξει το εστιατόριο. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από μια ιδεά και ανθρώπους που απολάμβαναν το φαγητό της.

1997
Η περιοχή γύρψ από το εστιατόριο Γαλήνη
Έναρξη

Αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες προετοιμασίες, δημιουργήθηκε ένας μικρός υπαίθριος χώρος, σαν εστιατόριο, με λίγα τραπέζια και ένα τρέϊλερ που λειτουργούσε ως κουζίνα. Τότε το μενού δεν είχε πάνω από 10 πιάτα αλλά διέθετε πολύ νόστιμο πρωϊνό.

2008
Ο εξωτερικός χώρος του εστιατορίου Γαλήνη στην Μήλο
Ανακαίνιση

Αυτό που ακολούθησε την επιτυχία εκείνου του μικρού υπαίθριου χώρου ήταν μια ολική ανακαίνιση του εστιατορίου που είχε σαν αποτέλεσμα την κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου κτιρίου με 2 αίθουσες (1 εσωτερική και 1 εξωτερική) με χωρητικότητα 130 ατόμων και μια καταπληκτική θέα προς την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

2023
Μια από τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου Γαλήνη
Σήμερα

Σήμερα το εστιατόριο με θέα θάλασσα, Γαλήνη , προσφέρει περισσότερα από 40 κυρίως πιάτα, πρωϊνό, ορεκτικά και άλλες επιλογές με προσήλωση στην παράδοση και τα εξαιρετικά υλικά και έχει την εμπειρία να διοργανώσει γάμους και/ή άλλες εκδηλώσεις.

Βραβεύσεις
Galini Sea View Restaurant
Rewards

Βραβείο σύστασης από το restaurant Guru

Η ομάδα μας

Η ομάδα του εστιατορίου Γαλήνη είναι και αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα εστιατόρια. Όλοι μας, από τους ιδιοκτήτες μέχρι τους σερβιτόρους, είναι μέλος μιας ζεστής οικογένειας που πάντα καλοδέχεται τους επισκέπτες και φυσικά τα νέα της μέλη.

Δημήτρης Βλάχος
Δημήτρης Βλάχος

Ειδικός στα ψητά

Άννα Βλάχου
Άννα Βλάχου

Σεφ και ιδιοκτήτρια

Πέτρος Βλάχος
Petros Vlachos

Προμήθειες